Bilişim sektörü derneklerinden TÜBİDER ve TÜBİFED tekrardan açıldı
23 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK/667), kapatılan dernekler arasında, bilişim sektöründe faaliyet gösteren TÜBİFED (Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu) ve TÜBİDER’de (Tübider Bilişim Sektörü Derneği) yer almaktaydı. Yönetim Kurullarının yaptığı itiraz başvuruları değelendirilen söz konusu dernekler 22 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK/677) ile yeniden açıldılar.
Bilişim sektörü derneklerinden TÜBİDER ve TÜBİFED kapatıldı
23 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK/667), kapatılan dernekler arasında, bilişim sektöründe faaliyet gösteren TÜBİFED (Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu) ve TÜBİDER’de (Tübider Bilişim Sektörü Derneği) yer almaktadır.
Twitter, ülkemizde 10 Ağustos 2012’ye kalmaz mahkeme kararıyla kapanır gibime geliyor
Buraya yazıyorum. Dediydi dersiniz…
Artık, ayıp ediyorsun Google
Bizler her türlü yasağın karşısında durduk. Hala da durmaya devam ediyoruz. Diyalog yoluyla her türlü problemin çözüleceğine inanıyoruz.
Site kapatmaların kısa tarihi
Malumunuz internet sitelerinin kapatılıp açılması vaka-i adiyeden oldu. Ne kadar çok yazdıksa o kadar çok da her platformda dile getirdik. İnternet sitelerini komple kapatma ile bir yere varılmaz diye. Uygun çözümler geliştirilmeli demiş hatta bazı çözüm önerileri sunmuştuk. Biz yine de umudumuzu yitirmeyelim. Yalnız şunu hemen belirtmek istiyorum. Site kapatmanın anlamı o siteye erişimin durdurulmasıdır. Yoksa sitenin fişinin çekilmesi veya sunucularının formatlanması değildir. Dolayısı ile yazımızdaki kapatma kelimesini anlam olarak “siteye erişimin durdurulması” şeklinde değerlendirmeniz doğru olacaktır.